3 programma’s om je kamer mee in te richten

Gratis stockfoto met architectuur, badkamer, binnen

Er zijn programma’s waarmee het mogelijk is om je huis online in te richten. Dit is ideaal als je niet precies weet hoe je kamer eruit moet zien. Er zijn verschillende tools beschikbaar die jou helpen bij het inrichten. In dit artikel leggen we de handigste tools uit. 

Heb je geen zin om je meubels door het huis te schuiven totdat ze op de juiste plek staan? Verander je huis dan digitaal! Met verschillende online programma’s kan je je huis namelijk online inrichten. Zo weet je precies waar je al je meubels wil plaatsen en staan ze in een keer goed. Doordat je het online kan inrichten hoef je niet naar de winkel om meubels uit te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je laptop. 

Floorplanner

Als je jouw huis wil verbouwen of anders wil indelen, dan kan dit makkelijk met Floorplanner Met het programma kan je een plattegrond tekenen en uiteindelijk je kamer in 3D bekijken. Als je ermee gaat beginnen dan werk je in 2D en daarna kan je het resultaat in 3D bewonderen. Met dit programma kan je ook de muren en vloer aanpassen, zodat je een mooi geheel krijgt. Je kan met je Google-account inloggen om het programma te gebruiken. Als jouw project af is, kun je het ook delen via sociale media. 

Ikea home planners

De Ikea heeft een handig vergelijkbaar programma gemaakt. Het is een 3D programma waarin je jouw eigen kamer kan ontwerpen met Ikea meubels. Je kan producten toevoegen uit de Ikea catalogus en verplaatsen naar jouw online kamer. Experimenteer met verschillende combinaties en stijlen totdat je jouw interieurstijl hebt gerealiseerd. Als je bijpassende meubels wil, kan je die makkelijk toevoegen. Nadat je het hebt ingericht kun je de plattegrond uitprinten. Als de plattegrond is uitgeprint kan je de meubels die erin staan ophalen bij een van de filialen van Ikea of online bestellen.

Roomstyler

Met Roomstyler kan je de kamer veel specifieker ontwerpen dan met bovenstaande programma’s. Je kan met deze tool namelijk verschillende soorten accessoires toevoegen aan de online kamer. Personaliseer je badkamer bijvoorbeeld met een toilettas of handdoekrek. Met dit programma kan je je helemaal verdiepen in de indeling en interieur. Wil je graag nog een stapje verder? Dat kan als je het programma Navigram gebruikt. Hiermee kan je ook de ruimte tekenen en de tuin ontwerpen. Klaar met ontwerpen? Dan kan je vast wel een klusjesman vinden die van jouw droomkamer werkelijkheid wil maken. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *