Betonlateien van kwaliteitsbeton

Betonlateien worden vaak gebruikt om de druk en spanning in gemetselde muren op te vangen en te verdelen. Door ze boven een raamkozijn of deuropening te plaatsen voorkomen ze scheurvorming in de muren of het stucwerk. Bij Betonlateien.nl kun je kwalitatief goede betonlateien bestellen in verschillende lengte- en breedtematen. Zo kun je voor elke nis, deur- of raamopening de juiste maat latei vinden. Ze leveren al 25 jaar beton en staan bekend om de hoge kwaliteit die voldoen aan de normen voor de bouw. Ze leveren maatwerk met een snelle levertijd voor een scherpe prijs. 

Offerte aanvragen bij Betonlateien.nl

Betonlateien kun je eenvoudig in alle maten vinden bij Betonlateien.nl. Je kunt via de website eenvoudig een offerte aanvragen. Als je nog niet precies weet welke maat je nodig hebt of hoe je betonlateien moet plaatsen dan denken de medewerkers graag met je mee. Zo weet je zeker dat jij de juiste betonlateien in huis krijgt. Binnen 24 uur krijg je vaak al antwoord en zo kun je dus snel verder met je bouwproject. 

Betonlateien plaatsen

Het plaatsen van Betonlateien kan vaak fout gaan, wat soms scheuren kan opleveren in je muur. Verschillende materialen hebben te maken met een andere uitzettingscoëfficiënt en als hier geen rekening mee wordt gehouden kan er dus scheurvorming ontstaan. De medewerkers van Betonlateien.nl adviseren voldoende oplegging. Bij overspanningen tot 2 meter is het verstandig om de overspanning aan beide zijdes 15 centimeter te maken. Als je overspanning meer dan 2 meter is, wordt dit zelfs 20 centimeter. Je hebt wel twee betonnen lateien nodig als je een binnen- en buitenmuur hebt waartussen spouw zit. Bij een spouwmuur wordt er één in het binnenblad en één in het buitenblad aangebracht.  De twee betonlateien raken elkaar niet in verband met de isolatie van het pand. Voor meer advies, tips en informatie kun je altijd contact opnemen met de ervaren medewerkers van Betonlateien.nl.

Voor meer informatie: https://www.betonlateien.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *