Betonpoer 15x15x60 bij betonpoerengigant

Betonpoer van 15x15x60 in de kleur antraciet met een oudhollandse stijl is zeker een aanrader voor de liefhebber. Het kan gebruikt worden voor veel soorten bouwwerken, zoals schuttingen, pergola’s, veranda’s, overkappingen, carports, buitenspeelgoedtoestellen, hekken en poorten. Met de oud Hollandse stijl geeft het een mooi beeld af voor welk bouwwerk dan ook. de kleur antraciet is een prachtige kleur zwart en los van deze voordelen is de kwaliteit zeer goed en dus erg betrouwbaar. Er zijn bij betonpoerengigant veel meer soorten betonnen poeren in veel verschillende soorten en maten. Dus genoeg keus en voor ieder wat wils. Ben je benieuwd naar alle soorten betonnen poeren, wil je dus een kijkje nemen in het assortiment van betonpoerengigant? Ga dan naar www.betonpoerengigant.nl voor het hele aanbod. Weet je nog niet precies wat betonnen poeren precies zijn? Geen probleem, lees gerust verder voor meer informatie. 

Wat is een betonpoer 15x15x60?

Om even het voorbeeld van de betonpoer van 15x15x60 te nemen is dit een verlengstuk vanuit de grond naar je bouwwerk. Het zorgt er voor dat je bouwwerk niet na een harde windvlaag omver ligt. De betonnen poeren hebben veel verschillende maten en dat heeft alles te maken met het soort bouwwerk waarvoor het gebruikt kan worden. Grotere bouwwerken hebben sterkere en dus grotere betonnen poeren nodig om overeind te blijven. Kies dus de juiste betonnen poer voor je bouwwerk. Het is veiliger en gaat daardoor een stuk langer mee. 

Hoe plaats je een betonnen poer, waardoor je bouwwerk vast blijft staan in de grond? Goede vraag, simpel antwoord. Betonnen poeren zitten in de grond. Graaf dus een gat in grond op de plekken waar je bouwwerk in aanraking komt met de grond. Plaats voor meer stevigheid een steen van 30 x 30 voor de stevigheid. Je plaatst de betonnen poer op de bodem van het gat, of op je steen, en zorg dat de betonnen poer voor de helft uitsteekt boven de grond. Je vult het gat met snelcement zodat je snel weer aan de slag kan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *