Een aanwinst voor de tuin is een Japanse hulst

Een Japanse hulst is een aanwinst voor de tuin. De groenblijvende heester is in diverse varianten te koop bij japansehulst.nl tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ze komen uit eigen kwekerij en worden rechtstreeks naar de klant verzonden met een snelle levertijd. Dat betekent dat ze zo min mogelijk schade ondervinden van de reis van kweker naar klant wat de kwaliteit ten goede komt. Bij japansehulst.nl leveren we Japanse hulst, ook wel Ilex crenata genoemd, van topkwaliteit. In diverse hoogtes en potmaten dus u vindt altijd de Japanse hulst van uw keuze. Neem snel een kijkje op onze website en ontdek de vele mogelijkheden van de groenblijvende heesters.

De vele voordelen van Japanse hulst

De Japanse hulst heeft vele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de buxus. Zo is het nauwelijks vatbaar voor ziektes of een rupsenplaag, iets wat bij de buxus steeds vaker voorkomt. De Japanse hulst is te snoeien tot iedere gewenste vorm. Dus niet alleen voor een haag zijn ze zeer geschikt maar ook een enkel geplaatste Japanse hulst zal een ander aanzicht aan uw tuin geven. Geplaatst in een prachtige sierpot zal dit een pareltje zijn om te zien. Bij japansehulst.nl geven wij het advies om de heester twee keer per jaar te snoeien. De beste periode hiervoor is vlak voor de zomer en er net na. Het snoeien zal zorgen voor een volle struik met prachtige vertakkingen. Wanneer de Japanse hulst als haag wordt aangeplant geeft het regelmatig snoeien een strak geheel. Maak mooie tuinkamers of geef de tuin een Japans uiterlijk met onze fraaie Japanse hulst. 

De Japanse hulst vergt weinig onderhoud

Behalve het snoeien en jaarlijks een klein beetje compost rond de wortels strooien vergt de Japanse hulst weinig onderhoud. Ze houden van een zonnige plek maar in een halfschaduwgedeelte zullen ze ook prima gedijen. De Japanse hulst krijgt in de bloeitijd kleinschalige bloemetjes in een witte kleur. Naderhand komen er kleine besjes aan. Met deze prachtige heester van japansehulst.nl haalt u een sieraad voor de tuin in huis. Wilt u meer tips, over het aanplanten bijvoorbeeld? Vraag er gerust naar, we voorzien u graag van advies. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *