JE HUIS VERKOPEN IN GRONINGEN, MAKELAAR GRONINGEN HELPT

Wil jij je huis verkopen in Groningen of in de buurt van Groningen schakel dan Makelaar Groningen in en verkoop je huis snel en tegen de beste verkoopprijs! Wist je dat je het beste een makelaar uit de buurt kunt kiezen voor de verkoop of aankoop van je huis? Makelaar Groningen weet alles van vraag en aanbod van woningen én bedrijfspanden in Groningen en omgeving. Buiten alle expertise die een makelaar in huis heeft weet een lokale makelaar precies wat er speelt in de buurt, wie zijn huis verkoopt of een huis wil kopen. Dat geldt ook voor de aan- en verkoop van een bedrijfspand. Daarnaast bemiddeld Makelaar Groningen ook in de huur of verhuur van een pand. Ook hiervan weet een lokale makelaar precies wat er gehuurd of verhuurd wordt of wie op zoek is naar een pand in de buurt.

Wat kan Makelaar Groningen voor jou betekenen bij de verkoop van jouw huis of bedrijfspand?

Wil jij jouw woning verkopen of verhuren dan kun je dat natuurlijk zelf proberen te regelen. Maar daar komt heel wat bij kijken. Je kunt ook een makelaar inhuren die je heel veel zorgen uit handen neemt. Dat begint bijvoorbeeld al bij de taxatie van je huis. Wanneer je Makelaar Groningen inschakelt zal een gespecialiseerde taxateur het huis komen taxeren. Als je jouw huis wilt verkopen dan voldoet een ongevalideerd taxatierapport. Bij de verkoop van je huis wil je natuurlijk wel een zo reëel mogelijke waarde ontvangen voor jouw huis. Dat wordt vastgesteld door een taxateur via de verkoopmakelaar. De verkoopprijs is de vraagprijs. Tot voor kort was de vraagprijs altijd hoger dan de verkoopprijs. Inderdaad was, want tegenwoordig is de huizenmarkt schaars en brengen woningen veel meer op dan een aantal jaar geleden.

Een verkoopmakelaar zorgt voor een snellere verkoop tegen een hogere prijs

Door jouw huis te promoten door middel van professionele foto’s of zoals Makelaar Groningen doet, door middel van;

·        Een eigen website van jouw woning

·        Een Virtual Reality App

·        Een Facebook campagne

·        Een drone video

·        Plattegronden

·        Een Art Impression

Wordt deze onder de aandacht van heel veel mensen gebracht. Hoe meer mensen het weten, hoe meer potentiële kopers dat aantrekt en hoe hoger de uiteindelijke prijs van de woning wordt. Je ziet dat Makelaar Groningen alles uit de kast haalt om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen. Zoals gezegd weet een makelaar in de buurt waar jij jouw huis verkoopt ook vaak wie een woning zoekt en wat voor een woning iemand zoekt. Wanneer iemand dus op zoek is naar een woning zoals die van jou wordt die natuurlijk ook benaderd.

Een makelaar helpt niet alleen bij de verkoop van een woning op bedrijfspand

Je kunt Makelaar Groningen ook inschakelen voor de aankoop van een woning of bedrijfspand. Daarnaast kun je hier ook terecht voor de huur of verhuur van een woning. Wil je jouw woning laten taxeren voor de verkoop hiervan, dan is dat mogelijk. Maar ook wanneer je een woning wilt aankopen kun je bij Makelaar Groningen terecht voor een gevalideerde taxatie. Een gevalideerd taxatierapport is nodig voor de aanschaf van een hypotheek. Een ongevalideerd taxatierapport heb je nodig om bezwaar te maken bij de WOZ of om de ‘vermeende’ waarde van jouw pand te bepalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *