Wat zijn de tuinmeubeltrends voor 2021?

Om op warme dagen aan de grote vraag te kunnen voldoen, is de kwaliteit van de tuinmeubelen in 2021 aanzienlijk verbeterd en overtreffen fabrikanten elkaar steeds vaker op het gebied van kwaliteit en variatie. 

Meubels gemaakt van mandachtig, weerbestendig materiaal dat door het weer niet per se droog hoeft te worden gebracht en zonder schade in de tuin kunnen blijven staan, wordt steeds populairder. Bovendien worden moderne inspiratie uit de eeuwwisseling, tapijten voor binnen en buiten en meubels met excentrieke ontwerpen steeds populairder bij tuinliefhebbers. 

Hierdoor kunnen ze gezellige buitenverblijven creëren met tapijten, lampen en accessoires die bestand zijn tegen de elementen en er geweldig uitzien. Mensen willen leefruimte buiten, ze hebben een grote voortuin of een klein balkon. Meubilair voor kleine kamers is in 2021 ook erg populair en wordt vaak gevraagd. 

Welke kleurtinten worden het in 2021?

In tegenstelling tot de afgelopen jaren, toen de trend was naar verfrissende en zomerse kleuren, zoals citroengeel of turkoois. Deze twee kleuren zijn bij veel fabrikanten op de voorgrond beland en gebruiken het vaak, of het nu gaat om terrasmeubilair of puur tuinmeubilair, deze twee kleuren zullen in 2021 erg populair zijn. 

Exposities met grijze banken en stoelen, kleurrijke kussens en groen gebladerte zijn alomtegenwoordig. Het centrum van het leven wordt in 2021 naar de tuin verplaatst Veel mensen kijken uit naar de warme dagen en proberen, als het weer echt goed is, vanwege het weer de meeste tijd in de tuin door te brengen dan de meeste tijd thuis. Daarom moeten de tuinmeubelen zo comfortabel mogelijk zijn als de meubels in de woonkamer. 

Daarom zorgen steeds meer fabrikanten ervoor dat de meubels een goede stabiliteit hebben en ook flexibel kunnen worden gebruikt. Tuinmeubelen, die ook omgebouwd kunnen worden tot bed, komen steeds vaker voor in de catalogi, zodat u heerlijk buiten kunt blijven slapen op de warme zomeravonden. 

Mensen zijn op zoek naar tweede woonkamers en tweede keukens voor een volledige buitenbeleving. Voor de meeste huiseigenaren die niet de mogelijkheid hebben om buitenkeukens te bouwen, zijn grills een populaire optie. Ongeacht het kookscherm zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in het creëren van gezond eten van restaurantkwaliteit op hun terras of dek. 

Net als voorgaande jaren proberen de tuinmeubelfabrikanten veel innovaties op de markt te brengen en zo klanten aan te moedigen nieuwe meubelen te kopen. De tuinmeubelen moeten dit jaar niet alleen mooi en comfortabel zijn, maar ook bruikbaar zijn voor verschillende functies. Een tuinbank wordt een bed of een eenvoudige tuintafel kan worden uitgeschoven en biedt plaats aan maximaal 10 personen als het gaat om een ​​groot barbecuefeest. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *