WELKE BETONPOEREN JE NODIG HEBT

Als doe-het-zelver herken je het vast en zeker: de wens om zelf bouwconstructies in de tuin te maken, zoals een veranda. Maar denk daarbij ook aan de fundering middels betonpoeren. Betonpoeren zijn stevige palen gemaakt van beton die ervoor zorgen dat jouw bouwconstructie niet kan verzakken. Er zijn echter vele verschillende formaten poeren. Dus welke betonpoer moet je kopen? Dat wordt in dit artikel uitgelegd.

Betonpoeren kopen bij Betonpoerengigant

De betonpoeren van Betonpoerengigant kun je in vele verschillende formaten kopen. De meest populaire zijn 12×12, 15×15, en 20×20. Dit zijn veelal rechthoekige betonpoeren die geschikt zijn voor de relatief lichte constructies. Denk daarbij aan een normale grootte veranda. Ook zijn er nog kleinere poeren die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als je je schutting nog steviger in de grond wilt zetten. Voor de grote, zware constructies zijn er bij Betonpoerengigant betonpoeren die schuin aflopen en aan de onderkant breder zijn. Door deze brede onderkant zorg je ervoor dat je het bouwproject wat op de poeren is vastgemaakt nog beter en steviger blijft staan. Je kunt de betonpoeren in de grond vastzetten op funderingstegels of middels los cement te storten. Vervolgens blijft er vaak een stukje van de poer boven de grond uitsteken, waarna de constructie erop wordt gezet. Doordat je de bovenkant van de fundering ziet en veel mensen de kleur grijs van beton niet mooi vinden biedt Betonpoerengigant ook betonpoeren aan in het antraciet. Iets wat jouw bouwproject een extra dimensie geeft door het perfect af te maken!

Ruim aanbod

Ben je benieuwd naar het aanbod betonpoeren van Betonpoerengigant? Bekijk dan eens online het assortiment in de webshop! Daar kun je gemakkelijk filteren op kleur en afmeting waardoor je direct jouw geschikte betonpoer vindt. Klanten van Betonpoerengigant zijn allemaal lyrisch over de prijs- /  kwaliteitsverhouding. De betonpoeren worden gemaakt van topkwaliteit beton en dat alles tegen zeer scherpe prijzen! En heb je liever geen verzendkosten? Dan bieden zij ook de mogelijkheid aan de poeren op te komen halen bij hun vestiging.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *